Blaga: Comisia Europeană critică dur Guvernul Ungureanu... Guvernul Ponta, desigur

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit, luni, despre critici ale Comisiei Europene la adresa Guvernului român, el referindu-se iniţial la Cabinetul Ungureanu, însă apoi s-a corectat menţionând că vizează Cabinetul Ponta.

853 afișări
Imaginea articolului Blaga: Comisia Europeană critică dur Guvernul Ungureanu... Guvernul Ponta, desigur

Vasile Blaga (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Blaga a spus că într-o scrisoare din "7 aprilie" Comisia Europeană sancţionează dur "Guvernul Ungureanu", însă apoi s-a corectat menţionând că este vorba despre "Guvernul Ponta".

"Doar astăzi în toată presa este publicată o scrisoare a Comisiei Europene din 7 aprilie în care Comisia sancţionează Guvernul Ungureanu pentru că viziunea lui asupra absorbţiei fondurilor europene pe 2010-2020 este nerealistă, spun dânşii. Este mai mult decât nerealistă, este lipsită de calitate şi nu ţine cont de nicio strategie pe care România o are într-un fel sau altul în absorbţia fondurilor europene... Guvernul Ponta, desigur", a spus Vasile Blaga.

Presa a relatat că, în 7 martie 2013, Normunds Popens, directorul general adjunct pentru Politică, Performanţă şi Conformitate din cadrul Directoratului General de Politică Regională şi Urbanism al Comisiei Europene, i-a scris ministrului Fondurilor Europene de la Bucureşti, Eugen Teodorovici, criticând fără niciun fel de rezerve documentaţia transmisă de România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici