Blaga: Cooptarea lui Iohannis în PNL e o întărire, nu o simplă lovitură de imagine

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, joi, că intrarea lui Klaus Iohannis în PNL reprezintă "o întărire a PNL, şi nu o simplă lovitură de imagine", dar este şi "un aspect foarte clar al potenţialelor războaie fratricide în interiorul USL", fiecare dintre cele două partide încercând să se întărească.

192 afișări
Imaginea articolului Blaga: Cooptarea lui Iohannis în PNL e o întărire, nu o simplă lovitură de imagine

Blaga: Cooptarea lui Iohannis în PNL e o întărire, nu o simplă lovitură de imagine

"Este o întărire a PNL, nu este o simplă lovitură de imagine, după cum am văzut. Este vorba de un primar respectat şi de un om de onoare, am lucrat cu dânsul când am deţinut funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor", a precizat Blaga întrebat cum vede intrarea lui Iohannis în PNL.

El a adăugat că, în afară de faptul că Iohannis este un om respectat şi bine văzut în ţară şi în afară, există şi un aspect al "potenţialelor războaie fratricide din USL".

"Este şi un aspect clar al potenţialelor războaie fratricide în interiorul USL, pentru că încearcă fiecare din cele două partide să se întărească pentru la o adică", a mai spus Blaga.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că începând de miercuri este membru PNL, precizând că a luat această decizie în urma invitaţiei lansate de liderul PNL, Crin Antonescu.

El a spus că a acceptat să devină membru PNL în urma invitaţiei lui Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici