Blaga, despre Ponta: Minte cum respiră. Încă îi ţine, dar o să mai discutăm din toamnă

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, susţine că premierul Victor Ponta "minte cum respiră" şi că "încă îi ţine", adăugând că lucrurile se vor schimba în toamnă, deoarece se vede o modificare în viziunea românilor.

598 afișări
Imaginea articolului Blaga, despre Ponta: Minte cum respiră. Încă îi ţine, dar o să mai discutăm din toamnă

Victor Ponta (Imagine: Ciprian Sterian/ Mediafax Foto)

Vasile Blaga s-a referit, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Alba Iulia, la o serie de promisiuni ale Guvernului condus de Victor Ponta, spunând că premierul "minte cum respiră".

"Omul acesta minte cum respiră. Încă îi ţine, dar o să mai discutăm din toamnă", a spus Blaga, referindu-se la Victor Ponta.

Întrebat ce se va întâmpla în toamnă, Vasile Blaga a răspuns că românii îşi vor schimba viziunea, iar acest lucru se observă deja.

"Eu observ o deja vizibilă schimbare în viziunea cetăţeanului român, inclusiv a dumneavoastră (a jurnaliştilor - n.r.). Cu totul altfel arată acum emisiunile pe anumite posturi decât acum o lună, de exemplu. Adică se mai şi spune. Sigur, nu întru totul, că ei ştiu de la domnul Năstase cum trebuie discutat cu presa centrală, adică cum trebuie finanţat", a spus Vasile Blaga.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a participat, joi, la Alba Iulia, la o întâlnire în cadrul căreia a fost lansată Strategia Naţională pentru Muncă şi Protecţie Socială a PDL, document care va reliefa viziunea şi soluţiile propuse de partid în acest domeniu. La Alba Iulia a avut loc şi reuniunea Comisiei Naţionale de Muncă şi Protecţie Socială a PDL.

Pe lângă preşedintele formaţiunii, la întâlnire au participat şi alţi lideri PDL, precum Sulfina Barbu, Andreea Paul şi Raluca Turcan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici