Blaga, despre Voinescu: Nu mă preocupă să dăm afară pe nimeni din partid

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, întrebat dacă va discuta despre excluderea lui Sever Voinescu din PDL, că nu este preocupat să dea afară pe nimeni din partid, el menţionând totodată că sunt şi alte sancţiuni şi că PDL are nevoie de toţi oamenii.

89 afișări
Imaginea articolului Blaga, despre Voinescu: Nu mă preocupă să dăm afară pe nimeni din partid

Blaga, despre Voinescu: Nu mă preocupă să dăm afară pe nimeni din partid (Imagine: Ovidiu Micsik / MediafaxFoto)

"Nu mă preocupă să dăm afară pe nimeni din partid. O să am o discuţie şi cu domnul Sever Voinescu, organizaţia de la Constanţa şi-a menţinut punctul de vedere, o să am o discuţie cu domnia sa, sunt şi alte sancţiuni, avem nevoie de toţi oamenii", a precizat Vasile Blaga, înainte de şedinţa PDL, întrebat în legătură cu o eventuală excludere din partid a lui Sever Voinescu.

El a adăugat că nu l-a invitat pe Sever Voinescu la şedinţa BPN deoarece acesta nu mai este membru şi că o să aibă o discuţie cu acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici