Blaga, despre votul lui Ponta din 2009: Îşi dovedeşte ”caracterul infect”, trădează pe toată lumea

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a comentat la Gândul Live declaraţia premierului privitoare la votul dat în 2009, în primul tur al prezidenţialelor nu pentru Mircea Geoană ci pentru Crin Antonescu, susţinând că Victor Ponta şi-a dovedit ”caracterul infect” şi faptul că ”trădează pe toată lumea”.

33 afișări
Imaginea articolului Blaga, despre votul lui Ponta din 2009: Îşi dovedeşte ”caracterul infect”, trădează pe toată lumea

Vasile Blaga (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Blaga a fost întrebat cum vede declaraţia lui Victor Ponta legată de votul din primul tur al alegerilor prezidenţiale din 2009.

”Acest om îşi dovedeşte caracterul infect. Adică tu eşti şeful de campanie sau purtătorul de cuvânt al propriului tău şef de partid şi votezi cu altcineva? Vedeţi cât este de mic omul ăsta? Eu credeam că prostia spusă aseară, de un om mai mic şi la stat şi la cap, un preşedinte al PMP de la Prahova, domnul Rădulescu – dom’le, eu am vota cu Diaconu – ar fi fost suficientă pentru această perioadă. Dar a venit Ponta astăzi şi ne-a spus că de fiecare dată el a votat împotriva partidului lui, nu numai împotriva lui Geoană (...) totdeauna a votat cu dreapta. Ai crede că este un om de dreapta. Incredibil. Un om de dreapta stă la conducerea celui mai mare partid din România, PSD, partid îşi zic ei de centru stânga”, a declarat Blaga la Gândul Live.

Liderul PDL a adăugat că Ponta ”minte cum respiră”, iar declaraţia lui Ponta poate fi apreciată doar ca fiind spusă de ”un om dus”.

”Cum poţi tu ca din poziţia de şef de campanie electorală a cuiva să spui că l-ai trădat? Bun, că e cinstit e de apreciat. Dar omul ăsta trădează pe toată lumea”, a mai afirmat Blaga.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, fost purtător de cuvânt al campaniei prezidenţiale a lui Mircea Geoană, a declarat, joi, că mulţi dintre cei cu care a votat la prezidenţiale din '90 până acum nu au câştigat, dar important este mersul la vot, el afirmând că în 2009 a votat în primul tur cu Crin Antonescu, apoi cu Mircea Geoană.

Premierul Ponta a făcut declaraţia la evenimentul în care Tineretul Social Democrat premiază câştigătorii concursului Olimpiada de Comunicare Politică.

El a spus că în 1990 a votat la prezidenţiale cu Ion Raţiu, care nu a câştigat, în 1992 cu Emil Constantinescu - nu a câştigat, în 1996 tot cu Constantinescu - câştigător, în 2000 cu Mugur Isărescu - nu a câştigat, în 2004 cu Adrian Năstase - nu a câştigat.

Ponta a spus că în 2009 a votat în primul tur cu Crin Antonescu, iar în al doilea cu Mircea Geoană, ambii pierzând.

"S-ar putea ca de data asta să iasă cel pe care îl votez eu", a spus Ponta, subliind însă că participarea la vot este cel mai important lucru.

Ponta a fost purtător de cuvânt al campaniei pentru prezidenţiale a lui Mircea Geoană în 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici