Blaga, după întâlnirea cu deputaţii PDL: Conducerea PDL nu a fost criticată

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, după întîlnirea cu deputaţii PDL, la care a fost prezentă şi Elena Udrea, că aceasta nu l-a criticat, iar democrat-liberalii nu au avut reproşuri la adresa conducerii PDL.

187 afișări
Imaginea articolului Blaga, după întâlnirea cu deputaţii PDL: Conducerea PDL nu a fost criticată

Blaga, după întâlnirea cu deputaţii PDL: Conducerea PDL nu a fost criticată

Blaga a spus că s-a întâlnit cu grupul paralamenatr al PDL din Camera Deputaţilor şi le-a spus deputaţilor democrat-liberali priorităţile partidului, dar şi "anumite nemulţumiri" legate de prezenţa sau absenţa unora la votarea ultimei moţiuni simple a PDL.

"Le-a, spus foarte clar că adversarul nostru este USL, că acest partid cât sunt eu preşedinte nu doreşte să ajungă la guvernare decât în urma alegerilor generale atunci când vor avea ele loc şi că ne batem de fapt cu o putere care, iata, nu guvernează", a precizat Vasile Blaga.

Blaga a mai spus că s-a bucurat să vadă că "până la urmă este vorba doar de mici orgolii în organizaţii" şi , în rest, democrat-liberalii sunt decişi să îşi facă treaba în partid.

Preşedintele PDL a fost întrebat dacă Elena Udrea l-a criticat la această reuniune, el răspunzând: "Eu nu prea spun lucruri din interioriul discuţiilor noastre. Chiar că nu m-a criticat".

Întrebat dacă Elena Udrea şi-a justificat absenţa de la votarea celei mai recente moţiuni simple, Blaga a răspuns: "Nu am cerut eu astfel de justificări astăzi. Până la urmă nu discut fiecare caz în parte, discutăm în general o participare activă a tuturor la activitatea parlamentară şi în organizaţii".

În legătură cu faptul că unii democrat-liberali care au susţinut-o pe Udrea susţin că ar fi fost marginalizaţi în partid, Blaga a spus că au fost discuţii, in sensul că sunt vreo două-trei cazuri de acest gen.

"Au fost discuţii în sensul că unele organizaţii, unii sau alţii se simt marginalizaţi, două-trei cazuri, dar am spus că relaţia trebuie să fie corectă din ambele părţi şi a organizaţiei şi a lor, până la urmă trebuie să se integreze la rândul lor", a menţionat Vasile Blaga.

Elena Udrea a participat la această şedinţă, dar nu a dat declaraţii după terminarea reuniunii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici