Blaga: E necesară coabitarea Băsescu -USL, Guvernul are ce face - să guverneze

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, că este posibilă şi necesară coabitarea preşedintelui Traian Băsescu cu USL, arătând că Guvernul are foarte multă treabă, are ce face, trebuie să guverneze.

613 afișări
Imaginea articolului Blaga: E necesară coabitarea Băsescu -USL, Guvernul are ce face - să guverneze

Vasile Blaga (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat dacă mai e posibilă o coabitare a preşedintelui Traian Băsescu cu USL, Blaga a spus: "Eu cred că este posibilă, dar mai ales este necesară. E necesară o coabitare între principalele forţe politice în Parlament, o coabitare între instituţiile statului şi între preşedinte şi guvern".

El a spus că Guvernul are foarte multă treabă, arătând că FMI vine în România, iar Guvernul nu prea şi-a făcut temele.

"Economia este în picaj, leul a crescut, din punctul ăsta de vedere Guvernul trebuie să se uite la secetă, să se uite la agricultură, că trăim vremuri grele. Are ce face guvernul, să guverneze", a adăugat Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici