Blaga îl invită pe Ponta la o dezbatere faţă în faţă pe probleme economice şi sociale

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, îi adresează premierului Victor Ponta invitaţia de a participa la o dezbatere directă pe probleme de actualitate privind situaţia economică şi socială a României.

314 afișări
Imaginea articolului Blaga îl invită pe Ponta la o dezbatere faţă în faţă pe probleme economice şi sociale

Vasila Blaga (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Îl invit din nou pe domnul Victor Ponta la o dezbatere deschisă şi aplicată pe problemele importante ale României, prezente şi viitoare. Îl las pe domnia sa să stabilească temele de discuţie şi condiţiile întâlnirii. Sper că Victor Ponta nu va evita şi de această dată o discuţie directă, faţă în faţă, astfel încât românii să poată vedea ce soluţii şi ce proiecte propune fiecare", a declarat Vasile Blaga, potrivit unui comunicat al ARD remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

"Dacă nici de această dată domnul Ponta nu va da curs invitaţiei şi nu va accepta confruntarea de idei, cred că va fi clar pentru toţi românii că promisiunile pe care le face USL în această campanie electorală nu sunt altceva decât o colecţie de minciuni", mai susţine Blaga, conform sursei citate.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici