Ponta: L-aş pofti pe Vasile Blaga să candideze la Târgu Jiu contra pisicului, să vedem cine câştigă

Liderul PSD Victor Ponta a spus, vineri, la mitingul electoral de la Timişoara, că l-ar invita pe preşedintele PDL, Vasile Blaga, să candideze împotriva sa, a "pisicului", la Târgu Jiu, să vadă cine ar câştiga, întrebând dacă judeţul Timiş, unde candidează Blaga, "e locul de iertare a păcatelor".

228 afișări
Imaginea articolului Ponta: L-aş pofti pe Vasile Blaga să candideze la Târgu Jiu contra pisicului, să vedem cine câştigă

Victor Ponta (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Victor Ponta a declarat, la mitingul electoral al USL de la Timişoara, referitor la alegerile locale, că în multe judeţe candidaţii de atunci s-au plâns că nu au bani şi nu pot câştiga astfel scrutinul, însă candidaţii din Timiş nu s-au plâns, ci au spus că vor câştiga şi aşa s-a şi întâmplat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Timişul şi Banatul nu sunt nici fieful PDL, nici al altora, Timişul e a celor de aici, ei îşi aleg pe cei care vor să îi reprezinte. Nu e nevoie să fie trimişi în exil cei pe care bucureştenii nu mai vor să îi voteze (referindu-se la Vasile Blaga, care candidează în Timiş - n.r.). Păi ce e Timişul, coş de gunoi, locul de iertare a păcatelor?", a spus Ponta.

"Cum i se spune lui Blaga, buldogul, nu? Eu l-aş pofti pe domnul Blaga să candideze la Târgu Jiu contra pisicului, să vedem cine câştigă. Acolo Băsescu a trimis un alt om al lui, un mincinos, un escroc, pe Dan Diaconescu. Sunt convins că nici aici, nici la Târgu Jiu şi nici în ţară oamenii nu mai cred în vorbele lui Băsescu", a adăugat Ponta.

În finalul discursului, Ponta a lansat un apel la bănăţeni să voteze candidaţii USL, în caz contrar nu va putea "pune punct regimului Băsescu şi regimului PDL".

"Vreau să spun că de o vreme stau acasă cu doi bănăţeni. Eu mi-aş dori să stau mai mult cu Daciana, dar de când cu politica stau mai mult cu domnul Sârbu. Ca bănăţeni, vreau să vă rog să votaţi candidaţii USL. Pe 9 dec va fi cel mai important vot de după 1990, va fi momentul în care să punem punct regimului Băsescu, regimului PDL. Vreau să facem dreptate până la capăt, să îi trimitem pe Blaga, pe Udrea şi Anastase acolo unde le este locul", a conchis Ponta.

La mitingul USL, care se desfăşoară în Sala Olimpia din Timişoara, participă circa două mii de persoane.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici