Blaga, întrebat despre o eventuală colaborare cu Băsescu: Răspunsul e categoric nu

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, la Buzău, răspunzând unei întrebări, că ”deşi în politică nu trebuie să spui niciodată «niciodată»”, când vine vorba despre o colaborare cu PMP şi Traian Băsescu răspunsul său este ”categoric «nu»”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

913 afișări
Imaginea articolului Blaga, întrebat despre o eventuală colaborare cu Băsescu: Răspunsul e categoric nu

Vasile Blaga (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

”Deşi în politică nu trebuie să spui niciodată «niciodată», aici răspunsul e categoric «nu», când vine vorba de o colaborare cu PMP şi TraiTraian Băsescu campania electorală, noi, după ce democratic l-am desemnat pe Iohannis candidat, îmi aduc aminte clar cum a spus domnul preşedinte - pentru că eu aşa îi voi spune cât voi trăi, pentru că mi-a fost preşedinte de partid şi preşedintele de ţării: «Vasile, puteai să găseşti pe cineva mai bun»”. Probabil pe Ponta”, a spus VasileVasile Blaga-o conferinţă de presă susţinută alături de Alina Alina GorghiutăliCătălin Predoiu

Vasile Blaga a adăugat că este exclusă o eventuală colaborare cu Băsescu şi pentru că acesta, împreună cu Victor Ponta, ar fi încercat în campania electorală pentru prezidenţiale să îl scoată ”din cursă” pe candidatul PNL, Klaus Iohannis.

”În precampanie şi campanie au încercat şi au reuşit la un moment dat să scoată din joc candidatul PNL - puterea Ponta, opoziţia Traian Băsescu. Toţi cei care se ocupau de campanie atunci şi-au dat seama că se întâmplă ceva. Am venit cu o campanie în forţă şi am rezolvat această problemă. Domnul Băsescu, dacă îşi face mari gânduri cu oameni care vor merge cu el la PMP din vechiul partid, se înşală”, a mai spus Vasile Blaga.

Congresul Mişcării Populare a votat, sâmbătă, în unanimitate moţiunea ”România mea”, condusă de Traian Băsescu, care a devenit astfel preşedinte al partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici