Blaga: Multe dintre revendicările reformiştilor se regăsesc în Statutul PDL

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, înaintea şedinţei CNC, că multe dintre revendicările reformiştilor se regăsesc în Statutul PDL, iar dacă partidul a luat decizii, vineri, după patru ore de discuţii, înseamnă că acestea sunt bine gândite.

19 afișări
Imaginea articolului Blaga: Multe dintre revendicările reformiştilor se regăsesc în Statutul PDL

Blaga: Multe dintre revendicările reformiştilor se regăsesc în Statutul PDL (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Blaga a spus că dacă se citeşte cu atenţie Statutul PDL, se vede că multe dintre revendicările reformiştilor se regăsesc în document.

El a menţionat, de asemenea, că orice reprezentant PDL care va dori să conducă o moţiune şi nu are vechimea necesară va primi, pentru Convenţia din mai, derogare.

Blaga a menţionat că nu se poate modifica însă Statutul în acest sens.

Întrebat despre respingerea propunerii reformiştilor ca cei trimişi în judecată să fie excluşi automat din PDL, Blaga a spus că deciziile luate vineri seară au fost rezultatul a patru ore de dezbatere, iar dacă partidul a hotărât aşa, înseamnă că acestea sunt bine gândite.

Consiliul Naţional de Coordonare (CNC) al PDL va discuta sâmbătă şi va aproba eventual propunerile avizate, vineri, de Colegiul Director al formaţiunii, printre acestea numărându-se alegerea uninominală a conducerii şi acordarea de către Colegiu a derogărilor de la vechime pentru candidaturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici