Blaga: Oprescu a fost parte a sistemului mafiot condus de Iliescu şi Cozmâncă

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, după ce primarul Capitalei a afirmat că Traian Băsescu a lăsat pe mâna structurilor mafiote drumul României, că Sorin Oprescu a fost parte a sistemului mafiot condus de Ion Iliescu şi Octav Cozmâncă.

41 afișări
Imaginea articolului Blaga: Oprescu a fost parte a sistemului mafiot condus de Iliescu şi Cozmâncă

Blaga: Oprescu a fost parte a sistemului mafiot condus de Iliescu şi Cozmâncă (Imagine: Adriana Neagoe/MediafaxFoto)

"Oprescu vrea să pară din nou ceea ce nu este. A fost şi este parte a sistemul mafiot patronat de Iliescu şi Cozmâncă. Este vorba de cineva care vine din inima sistemului mafiot, patronat de Iliescu şi Cozmâncă, care au ţinut ani de zile România în afara Europei", a spus secretarul general al PDL.

El a precizat că acest "sistem mafiot" l-a ajutat pe Sorin Oprescu să îşi falsifice semnăturile pentru candidatura la Bucureşti şi tot sistemul mafiot a fost cel care l-a validat.

"Sorin Oprescu este creaţia sistemului ticăloşit, care a realizat, în sfârşit, că nu mai poate acapara puterea cu un candidat asumat transparent şi a inventat un aşa-zis independent. Vorbim de un aşa zis independent care este legat de cea mai roşie aripă a PSD-ului. Independentul Oprescu este ghidat în campanie de Octav Cozmâncă, mâna dreaptă a lui Ion Iliescu atâţia ani, care a blocat reformele statului român, tocmai pentru a favoriza corupţia", a spus el.

Blaga a mai spus că Sorin Oprescu a fost sprijinit necondiţionat la Primăria Capitalei de consilierii PDL, pentru a-şi realiza promisiunile, pentru că "program pentru Bucureşti nu a avut".

"Nu a făcut însă nimic pentru bucureşteni. Acum vrea să facă acelaşi rău României, rău pe care l-a făcut deja Bucureştiului", a adăugat el.

Candidatul independent la Preşedinţie Sorin Oprescu susţine că Traian Băsescu "a lăsat la îndemâna structurilor mafiote economico-financiare să stabilească drumul României", iar acest drum "este greşit", şeful statului fiind "vârful acestui sistem nenorocit.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici