Blaga: PDL va prezenta soluţii pentru fiecare sector socio-economic. Începem cu agricultura

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că partidul pe care îl conduce va prezenta, începând de săptămâna viitoare, soluţii pentru fiecare sector socio-economic, precizând că primul domeniu vizat este agricultura.

174 afișări
Imaginea articolului Blaga: PDL va prezenta soluţii pentru fiecare sector socio-economic. Începem cu agricultura

Blaga: PDL va prezenta soluţii pentru fiecare sector socio-economic, începem cu agricultura (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Vasile Blaga a afirmat, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că reprezentanţii PDL vor să prezinte soluţii "pentru repunerea pe picioare a agriculturii".

"Noi nu ne limităm doar la prezentarea «Cărţii negre a guvernării USL», ci vom prezenta, începând cu săptămâna viitoare, soluţiile pe care PDL le propune pentru fiecare sector socio - economic şi vom începe cu prezentarea soluţiilor pentru repunerea pe picioare a agriculturii, în 16 mai, la Călăraşi. Vrem să arătăm ce se poate face când oameni harnici şi care ştiu ce este agricultura vor să facă treabă, şi vom prezenta ferme ale unor colegi de-ai noştri care au reuşit să absoarbă 50 de milioane de euro fonduri europene pentru dezvoltarea afacerii. La fel vom proceda cu toate politicile sectoriale", a spus Blaga.

Potrivit acestuia, la Cluj-Napoca urmează să fie prezentată viziunea PDL privind reorganizarea administrativ - teritorială a României.

"Politicile se încadrează în viziunea noastră, a dreptei, faţă de stat. Ne dorim un stat puternic care să nu opreseze cetăţenii, ci să îi ajute, în care principalele venituri să nu vină din impozitarea forţei de muncă", a afirmat liderul PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici