Blaga: Perpetuarea conflictului Băsescu - Ponta i-ar face jocul premierului şi nu ar ajuta la nimic

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat joi la Gândul Live că implicarea lui Traian Băsescu în campania pentru prezidenţiale, prin perpetuarea conflictului cu Victor Ponta, nu ar face decât să-i ”facă jocul” premierului şi nu ar ajuta cu nimic proiectul noului partid de dreapta cu candidat unic.

92 afișări
Imaginea articolului Blaga: Perpetuarea conflictului Băsescu - Ponta i-ar face jocul premierului şi nu ar ajuta la nimic

Blaga: Perpetuarea conflictului Băsescu - Ponta i-ar face jocul premierului şi nu ar ajuta la nimic (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto/AFP)

Blaga a fost întrebat dacă Traian Băsescu mai degrabă a ajutat PMP la europarlamentare sau l-a ţinut pe loc.

”Păi ce era PMP fără Traian Băsescu? Nimic”, a replicat liderul PDL.

Preşedintele PDL a fost întrebat dacă implicarea lui Traian Băsescu pentru noul partid sau alianţă dintre PNL şi PDL ar ajuta sau ar ţine pe loc acest proiect.

”Orice vot venit din partea oricui, cu atât mai mult din partea preşedintelui, evident că ar ajuta acest partid. Dar, perpetuarea unei dezbateri publice care să confişte viaţa publică, piaţa publică, cum a fost cea din campania electorală pentru europarlamentare, dintre preşedinte şi premier, pe care premierul şi-a dorit-o cu sufletul la gură, nu ar ajuta cu nimic”, a răspuns Blaga la Gândul Live.

El a menţionat că Băsescu ”i-ar face jocul lui Victor Ponta” dacă s-ar implica în campania prezidenţială într-un conflict cu premierul.

Liderul PDL a fost întrebat dacă în această situaţie i-ar recomanda şefului statului să se abţină.

”Nu-i putem recomanda nimic, nu-mi permit să-i recomand absolut nimic, domnia sa face ce doreşte, este preşedintele României, este un cetăţean al acestei ţări, care a sprijinit PMP şi, când a fost întrebat dacă e legal, domnia sa a spus textual, este legal, dar nu ştiu dacă este moral”, a afirmat Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici