Blaga: Preda va fi reprimit "cu drag" în PDL "dacă va dori şi se va comporta ca atare"

Europarlamentarul Cristian Preda, suspendat din PDL va fi reprimit în partid "dacă va dori şi se va comporta ca atare", fiind "problema lui" dacă în final va alege să părăsească definitiv formaţiunea, a declarat, sâmbătă, preşedintele PDL Vasile Blaga.

190 afișări
Imaginea articolului Blaga: Preda va fi reprimit "cu drag" în PDL "dacă va dori şi se va comporta ca atare"

Blaga: Preda va fi reprimit "cu drag" în PDL "dacă va dori şi se va comporta ca atare" (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Dacă va dori şi se va comporta ca atare va fi reprimit cu drag", a precizat Blaga, în timpul şedinţei CNC al PDL. După votul de suspendare, Blaga a declarat că "este problema" lui Cristian Preda dacă "părăseşte de tot" partidul.

Vasile Blaga a spus că perioada de suspendare a lui Preda va fi de patru luni, pentru că decizia se aplică de la momentul hotărârii BPN.

Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat din PDL, sâmbătă, cu 345 de voturi pentru, 182 de voturi împotrivă şi 34 de voturi nule, de către membrii CNC al PDL.

Anterior, Preda declarase că aprobarea suspendării sale de către CNC ar fi o nedreptate "insuportabilă" şi că în acest caz se va despărţi de formaţiunea democrat-liberală pentru "mai mult de şase luni".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici