Blaga, tinerilor PPE: Nu ştiu cum sunt socialiştii din ţările dumneavoastră, dar ai noştri sunt cei mai răi!

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la summit-ul tinerilor populari europeni, la care a fost prezent comisarul european Michel Barnier, că nu ştie cum sunt socialiştii din ţările lor, dar "ai noştri sunt cei mai răi!.

255 afișări
Imaginea articolului Blaga, tinerilor PPE: Nu ştiu cum sunt socialiştii din ţările dumneavoastră, dar ai noştri sunt cei mai răi!

Vasile Blaga (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Guvernul socialist aflat acum la putere în România are cu totul şi cu totul alte preocupări: cum să dea bine la televizor, cum să mai inventeze războaie fictive, vedeţi doar în ultimele două zile de când sunteţi dumneavoastră în Bucureşti războiul pe care îl poartă cu justiţia. Obiectivul stângii acum la Bucureşti este să facă orice pentru a nu se vorbi despre lucruri cu adevărat importante în România, cum este şomajul în rândul tinerilor", a spus Vasile Blaga.

El a apreciat că venirea la putere în România a socialiştilor are drept rezultat şomaj şi deficit bugetar în creştere şi "politici zero".

"În România se vede în practică cel mai bine diferenţa între stânga şi dreapta. Stânga risipeşte, dreapta construieşte. Stânga vorbeşte, dreapta face. Stânga minte fără motiv, noi, cei de dreapta, spunem adevărul cu orice preţ", a adăugat Blaga.

El a arătat că în România socialiştii spun că şomajul în rândul tinerilor este sub media europeană.

"Ce nu or să vă spună niciodată oamenii ăştia, care mint cum respiră, este că tendinţele sunt inverse decât în Europa. În Europa există o tendinţă de reducere a şomajului, în timp ce în România e de creştere. Nu ştiu cum sunt socialiştii din ţările dumneavoastră, dar ai noştri sunt cei mai răi!", a mai spus Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici