Blaga: Udrea este ipocrită, aşa este ea născută. S-a băgat în seamă fără să discute cu alte grupuri

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat joi că preşedintele PMP, Elena Udrea, "este ipocrită" şi că "aşa este ea născută", susţinând că aceasta ar fi dorit să se "bage în seamă" fără să discute cu alte grupuri parlamentare în privinţa iniţiativei de a iniţia o comisie parlamentară de anchetă.

388 afișări
Imaginea articolului Blaga: Udrea este ipocrită, aşa este ea născută. S-a băgat în seamă fără să discute cu alte grupuri

Blaga: Udrea este ipocrită, aşa este ea născută. S-a băgat în seamă fără să discute cu alte grupuri (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

Blaga a fost întrebat cum vede acuzaţiile Elenei Udrea legate de faptul că PDL şi PNL ar fi refuzat constituirea unei comisii parlamentare de anchetă în cazul lui Dan Voiculescu.

"Doamna Udrea este ipocrită, aşa este ea născută. Demersurile parlamentare pentru a înfiinţa o comisie de anchetă le ştiţi, ar fi trebuit să convingă două grupuri parlamentare, aşa spune Regulamentul, iar noi le-am spus foarte clar, susţineam o astfel de iniţiativă. Trebuie să discute şi cu un alt grup parlamentar, cu PNL, de exemplu. Dânsa a vrut să se bage în seamă, asta a făcut, atacând din nou PDL", a declarat Blaga.

El a precizat că nu există vreo şansă de colaborare între PDL şi PMP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici