Boagiu: Românii puteau să o ducă mult mai rău. Se simte că o duc mai bine

Vicepreşedintele PDL Anca Boagiu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Vaslui, că românii puteau să o ducă mult mai rău în momentul de faţă, deşi motive de nemulţumire din partea populaţiei există şi vor mai fi în continuare, dar că se simte că românii "o duc mai bine".

20 afișări
Imaginea articolului Boagiu: Românii puteau să o ducă mult mai rău. Se simte că o duc mai bine

Boagiu: Românii puteau să o ducă mult mai rău. Se simte că o duc mai bine (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Românii puteau să o ducă mult mai rău. Sper ca în perioada imediat următoare să se simtă că o duc mai bine. De fapt, se şi simte că o duc mai bine. Motive de nemulţumire sunt şi vor mai fi în continuare. Acum totul depinde la ce ne raportăm. Trebuie să se înţeleagă că bugetele naţionale nu sunt un sac fără fund. Există un plan de redresare economică care trebuie respectat", a declarat Anca Boagiu.

Vicepreşedintele PDL a mai spus că România traversează o perioadă în care toate forţele politice trebuie să se unească pentru a trece mult mai uşor peste criza actuală.

"Totul ţine de noi ca depăşirea crizei să se termine cât mai repede. Acordurile cu FMI şi Comisia Europeană trebuie puse în aplicare aşa cum au fost agreate anul trecut de toate forţele politice şi nu după cum apar acum tot felul de voci împotrivă. Dacă nu se vor uni toate forţele politice, va fi foarte greu", a spus Anca Boagiu.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici