Boc: Afirmaţia că filmul cu Băsescu vine pe filieră PDL - o manipulare grosolană

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX, că afirmaţia redactorului-şef al "Gardianul" Alecu Racoviceanu, potrivit căruia caseta ar fi venit pe filieră democrat-liberală, e o manipulare grosolană menită să acopere incompetenţa jurnalistică.

19 afișări
Imaginea articolului Boc: Afirmaţia că filmul cu Băsescu vine pe filieră PDL - o manipulare grosolană

Boc: Afirmaţia că filmul cu Băsescu vine pe filieră PDL - o manipulare grosolană (Imagine: Mediafax Foto)

"Partidul Democrat Liberal respinge categoric afirmaţia redactorului şef al «Gardianul», Alecu Racoviceanu, care a spus duminică seara, în cadrul unei emisiuni Antena 3, că provenienţa casetei trucate a venit pe filiera democrat-liberală", a declarat Emil Boc.

Preşedintele PDL a menţionat că el consideră că "aceasta este o manipulare grosolană, menită să acopere incompetenţa jurnalistică de care a dat dovadă «Gardianul», care a lansat un material video fără niciun fel de verificare prealabilă a autenticităţii acestuia".

"Acuzaţia de manipulare grosolană este suţinută şi de faptul că, exact miercuri seară, cu o zi înainte de a fi prezentată public, Dinu Patriciu anunţa într-o emisiune tv existenţa acestei casete, fapt care dovedeşte din plin că filiera pe care a fost transmis acest trucaj nu are legătură cu PDL", a conchis Boc.

Cotidianul "Gardianul" a publicat, joi seară, o filmare în care preşedintele Băsescu pare că ar fi lovit un copil peste faţă, în timpul unui miting electoral.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici