Boc: Alianţa politică nou creată apără statul lui Iliescu, greoi, birocratic, nereformat

Premierul Emil Boc a declarat, marţi, că salută crearea noii alianţe pe scena politică, susţinând că, practic, aceasta apără statul lui Ion Iliescu, greoi, birocratic, nereformat, de inspiraţie sovietică.

20 afișări
Imaginea articolului Boc: Alianţa politică nou creată apără statul lui Iliescu, greoi, birocratic, nereformat

Boc: Alianţa politică nou creată apără statul lui Iliescu, greoi, birocratic, nereformat (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Preşedintele PDL a afirmat, la o dezbatere a ISP privind reforma statului, că liderii PSD, PC şi PNL sunt adevăraţii apărători ai statului lui Ion Iliescu, care s-a dovedit falimentar.

"Salut şi eu, alături de Valeriu Stoica, din punct de vedere politic, noua alianţă politică ce s-a creat pe scena politică românească. Practic, această alianţă nou creată apără statul lui Ion Iliescu, greoi, birocratic, nereformat, de inspiraţie sovietică. Astăzi, Ponta, Voiculescu şi Antonescu sunt adevăraţii apărători ai statului lui Ion Iliescu. Un asemenea stat s-a dovedit falimentar", a declarat Emil Boc.

Vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica a declarat, la dezbatere, că salută alianţa dintre PNL şi PC, la care aderă şi PSD, considerând că este o limpezire a scenei politice.

El a spus că această alianţă este practic pe stânga, care demonstrează rezistenţă a schimbare. Stoica a arătat că nu este o ipocrizie faptul că salută realizarea acestei alianţe pe stânga şi că speră ca aceasta să scadă gradul de ostilitate între partidele politice şi să fie dialog.

"Nu este important să avem un punct de vedere comun, important este să ne ascultăm şi să ne înţelegem", a adăugat Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici