Boc: Când se depune o contestaţie, înainte de a fi soluţionată nu se anunţă rezultatul final

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, sâmbătă, că este dezamagit de echipa de organizare a Convenţiei şi a apreciat că era nevoie "de un pic mai multă diplomaţie, un pic mai mult echilibru în tratarea rezultatului într-o Convenţie atât de împărţită, de focalizată".

532 afișări
Imaginea articolului Boc: Când se depune o contestaţie, înainte de a fi soluţionată nu se anunţă rezultatul final

Emil Boc (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Când se depune o contestaţie, înainte de a fi soluţionată nu se anunţă rezultatul final. De aceea, sunt puţin nedumerit, pentru că acest partid doresc ca el să iasă întărit din această Convenţie, să nu planeze niciun element de suspiciune, să avem o conducere legitimă şi pentru aceasta cred că trebuie o contestaţie rezolvată ca la carte", a precizat Emil Boc.

El a făcut aceste declaraţii ziariştilor fiind alături de Elena Udrea, care a spus că a contestat rezultatul votului.

"Nu ştiu dacă contestaţia este sută la sută în regulă, după datele prezentate de doamna Udrea rezultă această diferenţă care ar însemna turul doi. Întrebarea mea este de ce comisia s-a grăbit să anunţe rezultatul fără să aştepte soluţionarea contestaţiei", a adăugat Emil Boc.

El a arătat că şi atunci când se alege preşedintele României şi se depune o contestaţie întâi sunt soluţionate problemele şi după aceea se anunţă rezultatul oficial.

"Aveam nevoie de un pic mai multă diplomaţie, un pic mai mult echilibru în tratarea rezultatului într-o Convenţie atât de împărţită, de focalizată, la diferenţă de câteva voturi", a mai spus Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici