Boc: În PDL nu se fac decizii în spatele uşilor închise

Preşedintele PDL Emil Boc a declarat duminică, că în partid "nu se fac decizii în spatele uşilor închise", după ce a fost întrebat dacă unii susţinători ai lui Vasile Blaga vor primi anumite funcţii în conducerea partidului, în cazul în care Boc va fi reales preşedinte.

210 afișări
Imaginea articolului Boc: În PDL nu se fac decizii în spatele uşilor închise

Boc: În PDL nu se fac decizii în spatele uşilor închise (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Boc a arătat că votul de la congres este "singurul element care dă o funcţie în PDL".

Emil Boc a fost întrebat, după ce a participat la reuniunea organizaţiei PDL Bucureşti pentru a-şi prezenta moţiunea "România dreaptă, România puternică", dacă lideri ai PDL susţinători ai candidaturii lui Vasile Blaga pentru şefia partidului vor primi anumite funcţii în conducerea partidului, în cazul în care Emil Boc va fi reales preşedinte al PDL.

"Eu am spus un lucru pe care îl voi repeta: în echipa PDL îşi are fiecare locul. Echipa este stabilită de congres. La noi nu se fac decizii sau nu există decizii în spatele uşilor închise. Locul în echipa de conducere se obţine prin vot în cadrul congresului, dar în acest fel în echipa pe care o vom avea îşi au loc toţi colegii din PDL care doresc să meargă pe obiectivele pe care le-am spus", a precizat Boc.

El a susţinut aceeaşi idee şi după ce a fost întrebat dacă împărţirea funcţiilor de conducere în PDL va ţine cont de procentele pe care le vor obţine Vasile Blaga şi Emil Boc în cursa pentru preşedinţia partidului. "Încă o dată repet, votul este singurul element care dă o funcţie în PDL", a răspuns Emil Boc.

De asemenea, el a spus că în partid este o competiţie internă şi nu o confruntare şi că din această competiţie internă va câştiga PDL. "Noi nu suntem adversari. Noi suntem într-o competiţie internă, nu într-o confruntare. Din această competiţie internă va câştiga PDL care-şi va îndeplini obiectivele pe care le-am anunţat", a mai spus Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici