Boc: Orice demnitar al PDL care iese din limitele statutului va suporta rigorile acestuia

Premierul Emil Boc, preşedinte al PDL, a declarat, după şedinţa conducerii formaţiunii, că începe "un moment zero" în care orice europarlamentar, parlamentar sau demnitar al partidului care iese din limitele statutului va suporta rigorile prevăzute în document.

14 afișări
Imaginea articolului Boc: Orice demnitar al PDL care iese din limitele statutului va suporta rigorile acestuia

Boc: Orice demnitar al PDL care iese din limitele statului va suporta rigorile acestuia (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Boc a adăugat că orice demnitar are un cadru de exprimare şi manifestare în BPN al partidului şi va fi ascultat "acolo unde se iau decizii".

Preşedintele PDL a menţionat însă că odată luate, deciziile trebuie respectate de toată lumea.

Întrebat ce înseamnă rigorile statutului, Boc a apreciat că cei vizaţi trebuie să respecte deciziile formaţiunii şi să nu aibă poziţii contrare PDL.

Boc a făcut aceste declaraţii la finalul unei şedinţe a BPN a PDL care început luni la ora 20.00 şi s-a încheiat marţi la ora 01.30.

Conducerea PDL s-a reunit în şedinţă şi luni dimineaţă, când a discutat despre sesiunea extraordinară parlamentară.

Elena Udrea declara, luni, după prima şedinţă a BPN, că premierul Emil Boc a fost indulgent cu cei care vorbesc în afara partidului, că aceştia trebuie sancţionaţi, iar cartonaşul galben nu există în Statutul partidului, ci la meci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici