Boc: Toţi secretarii de stat ai PSD au fost demişi

Premierul Emil Boc a anunţat, vineri dimneaţă, că toţi secretarii de stat ai PSD au fost demişi şi că la fiecare minister vor rămâne cel mult doi secretari de stat.

23 afișări
Imaginea articolului Boc: Toţi secretarii de stat ai PSD au fost demişi

Premierul Emil Boc (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Toţi secretarii de stat de la toate ministerele au fot demişi, de la PSD, şi nu vom proceda decât la o înlocuire punctuală acolo unde va fi nevoie, pentru că dorim să facem o economie substanţială şi de resurse financiare prin demiterea secretarilor de stat şi a cabinetelor aferente. Aici la Ministerul Educaţiei, sunt 3 secretari de stat de la PSD şi principiul pe care îl voi discuta cu colegii mei este să păstrăm câte unul, maxim doi secretari de stat de stat în total la fiecare minister, realizând pe această cale o reducere substanţială de fonduri", a spus Boc.

Premierul s-a întâlnit, vineri dimineaţa, la sediul Ministerului Educaţiei, cu fostul ministru de resort Ecaterina Andronescu, pentru a prelua noile atribuţii.

Premierul Emil Boc a anunţat, joi, componenţa noului Guvern, după demisia miniştrilor PSD, precizând că el va asigura interimatul la Ministerul Educaţiei, iar ceilalţi miniştri PDL vor prelua, tot cu titlu de interimat, conducerea celorlalte ministere, conduse până în prezent de social-democraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici