Boc: Traian Băsescu este actualul şi viitorul preşedinte al României, nu m-a surprins anunţul

Preşedintele PDL, Emil Boc a declarat, sâmbătă, că Traian Băsescu este actualul şi viitorul preşedinte al României şi a precizat că PDL îl susţine pentru obţinerea nui nou mandat de preşedinte.

139 afișări
Imaginea articolului Boc: Traian Băsescu este actualul şi viitorul preşedinte al României, nu m-a surprins anunţul

Boc: Traian Băsescu este actualul şi viitorul preşedinte al României, nu m-a surprins anunţul (Imagine: Mediafax Foto)

"Pot doar să vă spun un lucru, Traian Băsescu este actualul şi viitorul preşedinte al României", a spus Boc despre anunţul făcut de şeful statului.

Întrebat dacă preşedintele Băsescu va candida din partea PDL, Boc a spus: "În condiţiile Constituţiei, PDL îl susţine la funcţia de preşedinte al României pe actualul preşedinte al României, în exerciţiu, Traian Băsescu".

El a mai precizat că nu l-a surprins anunţul făcut de şeful statului privind candidatura pentru un nou mandat prezidenţial.

Preşedintele Traian Băsescu şi-a anunţat, sâmbătă, la Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, candidatura la Preşedinţie, în timpul unei întâlniri cu fermierii din zona de vest a ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici