Boc: USL de astăzi este de zece ori mai nociv şi mai toxic decât PSD din vremea lui Adrian Năstase

Fostul premier Emil Boc a acuzat USL că este "de zece ori mai nociv, mai toxic şi mai periculos" decât PSD din vremea lui Adrian Năstase din 2004, avertizând că ar reprezenta "un risc uriaş" pentru România ca, după 2014, Preşedinţia ţării "să încapă pe mâinile USL".

511 afișări
Imaginea articolului Boc: USL de astăzi este de zece ori mai nociv şi mai toxic decât PSD din vremea lui Adrian Năstase

Emil Boc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Emil Boc a declarat, miercuri seară, la şedinţa Consiliului de Coordonare Local al PDL Cluj-Napoca, desfăşurată la Casa de Cultură a Studenţilor, că pentru USL nu există azi un element mai important decât "banul şi puterea politică".

"USL-ul de astăzi este de zece ori mai nociv, mai toxic şi mai periculos decât PSD-ul din 2004, din vremea lui Năstase, sub toate aspectele. Ar fi un risc uriaş pentru România ca, Doamne fereşte, după 2014, Preşedinţia ţării să încapă pe mâinile USL. Pentru USL, nu există azi un element mai important decât banul şi puterea politică. Puţin îi interesează de soarta de zi cu zi a românilor, puţin îi interesează ce se întâmplă cu ţara, cu şomajul sau locurile de muncă. Uitaţi-vă la câtă aroganţă şi dispreţ au în comunicare, în limbajul unor lideri politici din USL, care se deteriorizează", a spus Boc.

Potrivit acestuia, USL, şi PSD, în special, au în fiecare zi în ele "nucleul şi sâmburele dictaturii, totalitarismului şi compromiterii regimului democratic".

"Se cred de neînlocuit, deşi sunt de peste un an la guvernare, au sentimentul că sunt veşnici, că pe ei nimeni nu îi poate da la o parte. Aşa se comportă în momentul de faţă", a afirmat fostul premier.

Emil Boc participă, miercuri, la şedinţa Consiliului de Coordonare Local al PDL Cluj-Napoca, în cadrul căreia va fi aleasă noua conducere a filialei.

Pentru funcţia de preşedinte candidează o singură persoană, fostul primar interimar al municipiului Cluj-Napoca, Radu Moisin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici