Bolcaş despre excluderea din PRM: E hotărârea colegilor mei, o respect

Fostul lider PRM Lucian Bolcaş, exclus, marţi, din partid, a declarat că respectă decizia colegilor săi şi a respins acuzaţiile potrivit cărora ar fi pactizat cu Traian Băsescu.

30 afișări
Imaginea articolului Bolcaş despre excluderea din PRM: E hotărârea colegilor mei, o respect

Bolcaş despre excluderea din PRM: E hotărârea colegilor mei, o respect (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"E hotărârea colegilor mei şi eu o respect", a spus Bolcaş la Realitatea TV, întrebat despre excluderea sa sub acuzaţia că a trădat interesele partidului şi că a "pactizat cu Mafia lui Traian Băsescu".

El a calificat drept "o fantezie" acuzaţia potrivit căreia ar fi pactizat cu preşedintele Băsescu.

În ceea ce priveşte afirmaţiile din comunicatul PRM privind excluderea sa, potrivit cărora ar urma să fie numit consilier prezidenţial, afirmaţii reluate şi de către liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, Lucian Bolcaş a declarat: "Domnul preşedinte Traian Băsescu nu are suficient simţ al umorului ca să numească consilier pe cineva care a redactat cererea de demitere a domnieie sale".

Bolcaş a menţionat că nu-şi retrage respectiva semnătură.

Lucian Bolcaş a fost exclus, marţi, din PRM, pentru trădarea intereselor partidului şi pentru declaraţiile publice din ultima vreme, în contradicţie cu deciziile şi punctele de vedere ale formaţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici