Boureanu: PDL va organiza mai multe mitinguri pentru susţinerea lui Traian Băsescu

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a declarat, sâmbătă după-amiază, că partidul va roganiza mai multe mitinguri în ţară pentru susţinerea preşedintelui suspendat Traian Băsescu, menţionând că formaţiunea este alături de acesta.

944 afișări
Imaginea articolului Boureanu: PDL va organiza mai multe mitinguri pentru susţinerea lui Traian Băsescu

Cristian Boureanu (Imagine:Andreea Balaurea/ Mediafax Foto)

El a spus că partidul va organiza mai multe mitinguri în ţară pentru susţinerea preşedintelui suspendat, Traian Băsescu, menţionând că nu a fost încă stabilit un calendar clar.

Boureanu a spus că PDL este alături de Traian Băsescu şi va colabora cu echipa acestuia.

"Indifierent cine ar fi preşedinte, românii tebuie să iasă în stradă şi să apere statul de drept. Suntem pregătiţi să mergem la referendum", a spus Boureanu.

Potrivit acestuia, campania pentru referendum este un bun prilej pentru PDL de a explica românilor în ce situaţie grava este ţara în urma guvernării Ponta.

El s-a referit şi la sintagma "256 sunt alături de Năstase", despre care a spus că este "foarte sugestivă".

Boureanu a menţionat însă că nu a fost stabilit încă un slogan oficial al PDL pentru campanie.

El a precizat că PDL va organiza duminică o conferinţă de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici