Gabriela Firea a anunţat că îşi retrage candidatura la prezidenţiale - surse

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea şi-a anunţat colegii în Biroul Permanent Naţional al PSD că îşi retrage candidatura la alegerile prezidenţiale, au declarat surse din partid, pentru MEDIAFAX.

3445 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea a anunţat că îşi retrage candidatura la prezidenţiale - surse

BREAKING Gabriela Firea a anunţat în BPN al PSD că îşi retrage candidatura la prezidenţiale - surse

Gabriela Firea a declarat înaintea reuninilor social-democraţilor că va respecta decizia colegilor din partid cu privire la desemnarea candidatului la prezidenţialele din toamnă şi că aceştia îşi vor asuma rezultatul scrutinului. Ea a mai spus că unii colegi au considerat-o ca fiind varianta mai bună la alegeri.

Totodată, edilul Capitalei a declarat că „dragoste cu de-a sila nu se poate” în contextul alegerii unei alte opţiuni de candidat la alegerile din toamnă.

Social-democraţii se reunesc, marţi, în Birou Politic Naţional, pentru a-şi alege candidatul la prezidenţiale, urmând ca propunerea să fie validată în Comitetul Executiv Naţional. Anterior, atât Gabriela Firea cât şi Viorica Dăncilă şi-au anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale.

Iniţial, şi Eugen Teodorovici precum şi Mihai Fifor au anunţat că vor să candideze pentru Palatul Cotroceni, dar ulterior şi-au retras candidaturile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici