Calificative grele pentru Dăncilă: Iată o doamnă neconflictuală, dar total iresponsabilă

Deputatul USR Cristian Seidler a declarat că Viorica Dăncilă, deşi este neconflictuală este total iresponsabilă, prin susţinerea Rovanei Plumb pentru funcţia de comisar european. Acesta a precizat că, în acest context, moţiunea de cenzură devine „un act de igienă”.

3240 afișări
Imaginea articolului Calificative grele pentru Dăncilă: Iată o doamnă neconflictuală, dar total iresponsabilă

Calificative grele pentru Dăncilă, după ce a anunţat că o susţine în continuare pe Plumb: Iată o doamnă neconflictuală, dar total iresponsabilă

„Iata o doamnă neconflictuală, dar total iresponsabilă. Atât de neconflictuală încât nu înţelege cum se face că nu toţi europenii vor să devină prieteni cu prietena dânsei pe care alţii prieteni comuni au salvat-o de la urmărirea penală. Şi insistă în iresponsabilitatea ei. De vină sunt mereu alţii. Mă mir că nu l-a amintit pe Soros”, a scris Cristian Seidler, sâmbătă, pe Facebook.

El a adăugat că îi este jenă cu „gaşca de impostori” care a ajuns să conducă România.

„Mi-e jenă ca o asemenea gaşcă de impostori au ajuns să ne conducă ţara. E ca atunci cand nişte adolescenţi analfabeţi ar avea pretenţia ca au absolvit Colegiul Sf. Sava. Şi de vină pentru prostia lor ar fi cei din lotul naţional de olimpici la informatică”, a completat deputatul USR.

Seidler a mai spus că cine nu votează moţiunea de cenzură, vrea ca ţara noastră să rămână repetentă.

„Moţiunea de cenzură devine un act de igienă. Cine nu o votează, vrea cu tot dinadinsul ca ţară să rămână repetentă şi să refacă anul. Pardon, anii. Prea mulţi ani. Noi, cei din USR PLUS, nu suntem perfecţi dar suntem de 100 de ori mai pregătiţi să guvernăm localităţi, judeţe şi toată ţara decât gaşca asta de impostori”, a conchis deputatul USR.

Viorica Dăncilă a declarat că respingerea Rovanei Plumb pentru funcţia de comisar european pe transporturi, în Comisia JURI a Parlamentului European, nu o face să aibă mai puţină încredere sau apreciere pentru aceasta. Premierul a adăugat că Plumb are, în continuare, susţinerea necondiţionată.

Comisia JURI din PE se va întruni luni în şedinţă extraordinară pentru a evalua conflictul de interese real sau potenţial al candidaţilor României şi Ungariei pentru funcţia de comisar european, respectiv Rovana Plumb şi Laszlo Trocsanyi.

Taguri:
usr,
seidler,
dăncilă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici