Camera Deputaţilor: 11 deputaţi care au fost aleşi în diferite funcţii la scrutinul din 10 iunie au demisionat

Plenul Camerei a luat act, luni, de demisia a 11 deputaţi care au fost aleşi în funcţii pentru care au candidat la scrutinul din 10 iunie.

429 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor: 11 deputaţi care au fost aleşi în diferite funcţii la scrutinul din 10 iunie au demisionat

Camera Deputaţilor: 11 deputaţi care au fost aleşi în diferite funcţii la scrutinul din 10 iunie au demisionat (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax foto)

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Robeta Anastase, a anunţat demisia deputatului PDL Viorel Arion, ales la alegerile locale ca primar de Hunedoara.

De asemenea, viceliderul deputaţilor PNL Eugen Nicolăescu a precizat că în urma alegerilor locale au mai fost înregistrate demisiile deputaţilor liberali Cristian Adomniţei, Ciprian Dobre, Cornel Pieptea şi Horea Uioreanu.

La rândul său, viceliderul grupului PSD Marian Neacşu a precizat că au fost înregistrate demisiile mai multor deputaţi PSD aleşi în diferite funcţii cu ocazia alegerilor locale, fiind vorba de Ioan Cindrea, Robert Negoiţă, Horia Teodorescu, Gheorghe Coroamă, Radu Moldovan şi Cătălin Nechifor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici