Camera Deputaţilor are planuri noi cu bufetul de peste 400 mp de lângă sala de plen

Camera Deputaţilor va concesiona bufetul de lângă sala de plen. Bufetul, care are o suprafaţă de aproximativ 435 metri pătraţi, va trebui să ofere parlamentarilor şi invitaţilor produse de cofetărie şi patiserie, cafea, ceai, băuturi răcoritoare şi sandwich-uri.

275 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor are planuri noi cu bufetul de peste 400 mp de lângă sala de plen

„Camera Deputaţilor va concesiona serviciile de alimentaţie publică în cadrul unui spaţiu cu destinaţie cafenea-bufet situat la nivelul P1, corp E4 (amplasat lângă sala de plen - n.r.). Scopul principal îl reprezintă asigurarea de servicii de alimentaţie publică tip cafenea-bufet (produse preambalate, produse de cofetărie şi patiserie, cafea, ceai, băuturi răcoritoare, sandwich-uri, etc.) în Palatul Parlamentului. Activitatea se va desfăşura preponderent în incinta bufetului şi presupune servicii de pregătire şi servire a mesei (produse preambalate, produse de cofetărie şi patiserie, cafea, ceai, băuturi răcoritoare, sandwich-uri, etc.)”, potrivit caietului de sarcini.

Documentul arată că serviciile de alimentaţie publică tip bufet se adresează: parlamentarilor, invitaţilor acestora, participanţilor la lucrările plenului, ziariştilor acreditaţi şi salariaţilor care îşi desfăşoară activitatea în Palatul Parlamentului cât şi altor categorii de persoane aflate în clădire.

Caietul de sarcini prevede că prestatorul împreună cu persoana desemnată din partea beneficiarului, va stabili lista cu tipurile de produse ce urmează a fi comercializate în cadrul bufetului (ex. sandwich-uri, salate, fresh-uri, produse de cofetărie şi patiserie, cafea, ceai, băuturi răcoritoare, produse preambalate, etc.), iar lista va fi actualizată periodic, de comun acord cu beneficiarul.

„Pentru desfăşurarea activităţii de prestare servicii de alimentaţie publică tip bufet, beneficiarul va acorda prestatorului o perioadă de graţie de o lună de la data încheierii contractului, după care va achita Camerei Deputaţilor prin Centrul Internaţional de Conferinţe, conform formularului de ofertă, o redevenţă lunară minimă reprezentând echivalentul în lei a 1.025 de euro cu TVA inclus (la cursul BNR din ziua facturării)”, mai prevede documentul.

Potrivit sursei citate, prestatorul trebuie să asigure funcţionarea bufetului după următorul program: luni între orele 9.00-18.00, de marţi până joi între orele 09.00-16.30 şi vinerea între orele 9.00-14.00. programul de lucru oficial nu prevede pauză pentru masă.

„Cu o notificare prealabilă de cel puţin 24 ore din partea beneficiarului (atunci când este posibil), prestatorul trebuie să asigure în spaţiul bufetului, toate produsele necesare pentru buna desfăşurare a activităţilor Camerei Deputaţilor care necesită prelungirea programului de lucru (şedinţe ale Biroului Permanent, şedinţe de Plen, moţiuni, buget, etc.). În timpul vacanţelor parlamentare orarul se poate reduce de comun acord cu beneficiarul”, este specificat în document.

Bufetul va fi concesionat pe doi ani, cu posibilitatea de prelungire cu încă un an.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici