Video Carmen Dan: Klaus Iohannis uită să acţioneze „de îndată”, deşi este fanul acestei sintagme

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a declarat, înaintea participării la CEx al PSD, că preşedintele Klaus Iohannis nu ştie să acţioneze „de îndată”, deşi foloseşte des această sintagmă.

142 afișări

„Se pare că domnul Iohannis este fanul sintagmei „de îndată”. Uită, însă, să acţioneze de îndată atunci când ar trebui să se comporte constituţional. (...) Aştept şi eu ca preşedintele Iohannis să facă ceea ce este constituţional de îndată”, a afirmat Carmen Dan.

CCR arată că, într-un comunicat de presă, că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să emită de îndată decretele de revocare a miniştrilor, precum şi pe cele de numire a miniştrilor interimari. Şeful statului trebuie să răspundă, de îndată, în scris şi motivat, legat de refuzul propunerilor.

Social-democraţii s-au reunit, miercuri, în şedinţa Comitetului Executiv al PSD la sediul partidului din Capitală. La reuniune mai participă Mihai Fifor, Florin Iordache, Alfred Simonic, Marcel Ciolacu, Ana Birchall, precum şi liderul PSD Viorica Dăncilă.

Taguri:
guvern,
iohannis,
ccr

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici