Cătălin Cherecheş va fi candidatul USL la primăria municipiului Baia Mare

Deputatul Cătălin Cherecheş a fost desemnat, luni, drept candidat al USL la primăria municipiului Baia Mare, el urmând să candideze în numele alianţei electorale USL înscrisă la Biroul electoral de circumscripţie.

50 afișări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, l-a prezentat, luni, în conferinţa de presă care a urmat reuniunii conducerii USL, pe Cătălin Cherecheş, despre care a spus că este deputat, membru al PNL şi că va candida la primăria municipiului Baia Mare, fiind susţinut de USL, la alegerile stabilite prin Hotărâre de Guvern pentru data de 8 mai.

Antonescu a precizat că deputatul Cătălin Cherecheş a fost desemnat şi este susţinut de USL pentru faptul că PNL a asumat şi proiectele acestuia de candidatură şi a pornit de la constatarea că este un om cu o notorietate şi susţinere semnificativă la nivelul electoratului din Baia Mare.

Întrebat cum va cadida acesta sub sigla USL, în condiţiile în care, deocamdată, USL nu a fost înregistrată la Tribunal, Cherecheş a precizat că luni s-a înregistrat USL ca alianţă electorală la Biroul electoral de circumscripţie Baia Mare.

Antonescu a mai spus că în Baia Mare scorul politic al USL este considerabil, el apreciind că Cherecheş va câştiga din primul tur.

Alegerile pentru ocuparea postului de primar al municipiului Baia Mare, rămas vacant după condamnarea lui Cristian Anghel pentru abuz în serviciu, vor fi organizate la 8 mai, iar un eventual al doilea tur de scrutin va avea loc la 15 mai, a decis Guvernul.

Candidaturile trebuie depuse până cel târziu la 18 aprilie.

Deputatul Cătălin Cherecheş a intrat în Parlament pe listele PSD, de unde a demisionat în februarie 2010, înscriindu-se în PNL în luna mai. El a fost exclus din PNL în septembrie 2010, activând ca deputat independent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici