Cataramă: Premierul instigă populaţia la nerespectarea hotărârilor CCR/ "Nu poate exista o infracţiune mai gravă din partea unui demnitar"

Premierul Ludovic Orban instigă populaţia la nerespectarea hotărârilor CCR, nu poate exista o infracţiune mai gravă din partea unui demnitar, scrie omul de afaceri Viorel Cataramă pe Facebook.

3242 afișări
Imaginea articolului Cataramă: Premierul instigă populaţia la nerespectarea hotărârilor CCR/  "Nu poate exista o infracţiune mai gravă din partea unui demnitar"

Cataramă: Premierul instigă populaţia la nerespectarea hotărârilor CCR, nu poate exista o infracţiune mai gravă din partea unui demnitar

„Primul Ministru al României instiga populaţia la nerespectarea hotărârilor CCR!

Nu poate exista o infracţiune mai gravă din partea unui demnitar.

Pe cale de consecinţă, şi noi, simplii cetăţeni putem cere sau instiga la nerespectarea legilor?

Iar în acest context, spre ce se îndreaptă ţara noastră? Nici cele mai opresive şi totalitare regimuri nu şi-au permis să facă asemenea declaraţii vreodată!

Ce fac instituţiile statului român? De ce lasă România să intre în beznă?”, spune Cataramă.

Premierul Ludovic Orban a recomandat cetăţenilor să nu ţină cont de decizia CCR privind neconstituţionalitatea unor măsuri din epidemie, ci să acţioneze responsabil. „CCR nu e la prima decizie care zădărniceşte măsurile de apărare a sănătăţii şi vieţii cetăţenilor”, a spus Orban, într-un interviu la Digi24. „E cererea, recomandarea, rugămintea mea către cetăţeni să nu ţină cont de deciziile Curţii Constituţionale, să acţioneze responsabil, ca până acum şi chiar dacă va exista o perioadă până va exista o lege, aici depinde şi de Parlament", a afirmat premierul. În momentul în care moderatorul l-a întrebat dacă a vrut să spună ca oamenii să nu ţină cont de deciziile Curţii Constituţionale, premierul a răspuns: „Să ţină cont de regulile normale şi fireşti în astfel de situaţii".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici