Cazarea deputaţilor a costat în iunie aproape 1,4 milioane de lei. Telefoanele mobile au costat 29.627 lei

Camera Deputaţilor a cheltuit, în luna iunie, pentru cazarea deputaţilor, suma de 1.398.294 lei, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul acestui for legislativ, cheltuielie pe transport fiind în cuantum de 518.444 lei, iar cele pe telefonie mobilă însumând 29.627 lei.

120 afișări
Imaginea articolului Cazarea deputaţilor a costat în iunie aproape 1,4 milioane de lei. Telefoanele mobile au costat 29.627 lei

Cazarea deputaţilor a costat în iunie aproape 1,4 milioane de lei. Telefoanele mobile au costat 29.627 lei (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit sursei menţionate, în luna iunie Camera Deputaţilor a mai cheltuit 505.362 lei reprezentând diurnele pentru deplasările la lucrările Parlamentului, dar şi 236.676 lei reprezentând diurnele pentru deplasările în circumscripţia electorală.

Venitul net al unui deputat este, în medie, de 4.200 lei, Camera având 331 de deputaţi care primesc indemnizaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici