Cazul din Caracal. Adriana Săftoiu: Nu cred nimic din ce ni se serveşte public. Acel monstru nu e singur!

Deputatul PNL Adriana Săftoiu transmite că după ce a ascultat discuţia operatorului 112 cu Alexandra Măceşanu, fata ucisă în Caracal, nu mai crede nimic "din ce ni se serveşte public". Ea susţine că "acel monstru nu e singur şi cineva încearcă să ne convingă că e singur".

485 afișări
Imaginea articolului Cazul din Caracal. Adriana Săftoiu: Nu cred nimic din ce ni se serveşte public. Acel monstru nu e singur!

Cazul din Caracal. Adriana Săftoiu: Nu cred nimic din ce ni se serveşte public. Acel monstru nu e singur!

"Wow! Au apărut stenogramele?! Oameni buni! Ferice de voi că nu aţi auzit vocile! Eu, după ziua de ieri, sunt doar nimic. Să auziţi vocea Alexandrei si vocile celor care ar fi trebuit să înţeleagă că nu e o glumă. Dar dincolo de voci...cazul, cazul, oameni buni...e cazuri! Nu cred nimic din ce ni se serveste public. Acel monstru nu e singur! Si cineva încearcă să ne convingă că e singur", a scris, marţi, pe Facebook, deputatul PNL Adriana Săftoiu.

Adriana Săftoiu a participat, luni, la şedinţa Comisiei de apărare a Camerei Deputaţilor, unde deputaţii au ascultat stenograma convorbirii dintre Alexandra Măceşanu şi operatorii 112 care au răspuns la apelul ei pentru a fi salvată înainte de a fi ucisă de Gheorghe Dincă la Caracal.

Luni, deputatul USR Stelian Ion a declarat că a ascultat convorbirile între Alexandra şi operatorii 112, precizând că „e răvăşitor”.

Reprezentanţii STS au fost audiaţi în Comisia de apărare a Camerei Deputaţilor cu privire la gestionarea tragediei din Caracal. Sorinel Vasilca a demisionat, luni, de la şefia Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Nicolae Moga, care a demisionat marţi de la şefia MAI, fostul şef al Poliţiei Române Ioan Buda şi Florian Dragnea, care a preluat temporat atribuţiile de conducere ale Poliţiei, nu s-au prezentat la audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici