Cererea de revocare a lui Geoană, respinsă din nou de Biroul Permanent al Senatului

Solicitarea PDL de discutare în plen a cererii de revocare din funcţie a preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, a fost respinsă, marţi, de Biroul Permanent, cu şapte voturi "împotrivă" şi şase "pentru", au declarat, pentru MEDIAFAX, surse parlamentare.

18 afișări
Imaginea articolului Cererea de revocare a lui Geoană, respinsă din nou de Biroul Permanent al Senatului

Cererea de revocare a lui Geoană, respinsă din nou de Biroul Permanent al Senatului (Imagine:Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

La începutul şedinţei Biroului Permanent al Senatului, liderul grupului PDL, Traian Igaş, a solicitat modificarea ordinii de zi a plenului de marţi, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea acestei Camere.

Cererea formulată de Igaş nu a fost discutată, ea fiind supusă la vot de Mircea Geoană şi respinsă.

Şapte membri ai Biroului Permanent, reprezentând PSD, PC şi PNL au votat împotriva modificării ordinii de zi a plenului prin introducerea cererii de revocare.

Şase membri ai Biroului Permanent, reprezentanţii PDL şi cel al UDMR, Verestoy Attila, au votat în favoarea modificării ordinii de zi a plenului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici