CEX PSD a numit noi secretari executivi şi coordonatori la filialele cu probleme

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că la CEX au fost aprobate numirea a trei secretari executivi noi şi a unor coordonatori la filialele cu probleme - Neamţ, Giurgiu şi Bucureşti.

993 afișări
Imaginea articolului CEX PSD a numit noi secretari executivi şi coordonatori la filialele cu probleme

CEX PSD a numit noi secretari executivi şi coordonatori la filialele cu probleme (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Ponta a spus că că Adrian Năstase a fost numit coordonator la PSD Giurgiu. De asemenea, CEX a aprobat formal decizii mai vechi ale BPN, privind numirea unor coordonatori la PSD Neamţ şi PSD Bucureşti.

Filialele bucureştene vor fi, de asemenea, coordonate de câte un vicepreşedinte: Titus Corlăţean, Rodica Nassar, Liviu Negoiţă, Corina Creţu, Dan Marian Vanghelie şi Ecaterina Andronescu.

Preşedintele PSD a menţionat că în CEX a fost aprobat şi sistemul de organizare în logică electorală propus de Liviu Dragnea, prin care se urmăreşte creşterea gradului de implicare a membrilor în activismul politic.

CEX l-a numit pe Dragnea şef de campanie electorală generală.

De asemenea, din aceleaşi motive, au fost operate câteva schimbări în structura secretariatului executiv, fiind numiţi şi trei secretari executivi: Ana Birchall, Eugen Bejinariu şi Ionuţ Vulpescu.

Anterior anunţului lui Ponta, surse din partid declaraseră pentru MEDIAFAX că Ana Birchall, fost secretar executiv al PSD în timpul preşedinţiei lui Mircea Geoană, a fost numită, joi, de Comitetul Executiv, secretar executiv pentru relaţiile internaţionale.

De asemenea, surse PSD declaraseră pentru MEDIAFAX că preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a fost numit, joi, de Comitetul Executiv, coordonator al organizaţiei judeţene Giurgiu, după ce un raport al secretariatului general a relevat deficienţe politice în filială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici