Cezar Preda: Analizele adevărate nu se fac la 3 zile de la rezultat. Acum în PDL sunt reacţii individuale

Liderul PDL Buzău, Cezar Preda, spune, comentând afirmaţiile lui Berceanu potrivit cărora actuala conducere a PDL trebuie să se dea la o parte, fiind nevoie de un congres şi de o echipă nouă, că analizele adevărate nu pot fi făcute la trei zile de la alegeri şi că acum există "reacţii individuale".

168 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Analizele adevărate nu se fac la 3 zile de la rezultat. Acum în PDL sunt reacţii individuale

Cezar Preda (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Deputatul Cezar Preda s-a declarat convins că joi, în Colegiul Director al partidului, va fi luată decizia cea mai bună, el spunând că ceea ce se întâmplă în acest moment în PDL reprezintă "reacţii individuale".

"Probabil că Berceanu îşi va susţine propunerea şi se va supune la vot. Eu cred că analizele adevărate nu se pot face la trei zile de la rezultat. Acum sunt demisiile emoţionale, plasate pe obiectivele care au fost. Ceea ce se întâmplă acum sunt reacţii individuale. Analiza partidului este mai complicată", a declarat Cezar Preda pentru corespondentul MEDIAFAX.

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, miercuri, că actuala conducere a PDL trebuie să se dea la o parte, fiind necesară organizarea unui congres extraordinar al partidului, care să aleagă o nouă echipă.

Berceanu, liderul PDL Dolj, a anunţat că joi, în Colegiul Director, îi va cere demisia lui Emil Boc din fruntea PDL.

Radu Berceanu a susţinut că întreaga conducere centrală a partidului trebuie să plece.

"Nu poţi să vrei să fii şef şi când se întâmplă ceva să nu ai nicio responsabilitate", a susţinut Berceanu.

El a mai spus că situaţia din partid după alegerile locale trebuie discutată în public, şi nu doar în partid, motivând că simpatizanţii trebuie să ştie încotro se îndreaptă PDL, şi i-a criticat pe colegii din PDL care ar fi susţinut ca situaţia partidului să fie discutată doar în interior, pe ideea "avem nişte gânduri, aşa, dar le discutăm noi în interior, şi după aia când aşa, vi le spunem şi vouă".

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că îşi sfătuieşte şi roagă colegii să-şi exprime punctele de vedere în interiorul partidului, menţionând că va face aceasta în ceea ce îl priveşte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici