Cezar Preda: Candidaţii la Preşedinţie nu se găsesc pe bloguri

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că în opinia sa "candidaţii la Preşedinţie nu se găsesc pe bloguri" şi a criticat pe democrat-liberalii care "sub masca intelectualităţii" au deschis dezbateri "sterile şi filozofice" pe tema candidatului la prezidenţiale.

148 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Candidaţii la Preşedinţie nu se găsesc pe bloguri

Cezar Preda: Candidaţii la Preşedinţie nu se găsesc pe bloguri (Imagine: Octav Ganea / MediafaxFoto)

"Candidaţii la Preşedinţie nu se găsesc pe bloguri. Candidatul la Preşedinţie nu e în joben. Îl numeşti dacă îl ai şi dacă întruneşte condiţiile pentru a intra într-o bătălie cu şanse de câştig. Candidatul la Preşedinţie trebuie să fie dorit de cetăţeni şi de activiştii care aleargă pentru el", a precizat Cezar Preda.

El i-a criticat pe colegii săi de partid care vorbesc în ultima vreme despre faptul că PDL trebuie să dea cât mai repede un candidat la prezidenţiale şi despre organizarea unui Congres "pe bune" al partidului.

"Eu m-am săturat de oameni care intră în casa ta, se aşează în capul mesei, aruncă mâncarea că le pute şi pe urmă ţipă, să te dea şi afară din casă, că nu le place ce mâncare ai făcut. Aceştia sunt cei care subminează partidul din rădăcini de câţiva ani, sub masca intelectualităţii absolut necesară unui partid şi a unei înnoiri obligatorii. PDL are ca ţintă acum USL şi nu dezbateri sterile şi filozofice", a mai spus prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici