Cezar Preda, despre o nouă suspendare a lui Băsescu: Niciun copil nu ia bătaie de două ori pentru un lucru

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, referindu-se la posibilitatea unei noi suspendări din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, idee avansată de ministrul Dan Şova, că niciun copil nu ia bătaie de la părinţi de două ori pentru aceeaşi faptă.

669 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda, despre o nouă suspendare a lui Băsescu: Niciun copil nu ia bătaie de două ori pentru un lucru

Traian Băsescu (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Domnul Dan Şova a făcut o afirmaţie care, de fapt, arată cu voce tare ceea ce gândesc liderii USL. Suspendarea preşedintelui României nu a avut, nu are şi nu va avea la bază încălcări grave ale Constituţiei, ci numai o voinţă de a rămâne la putere", a spus Cezar Preda, comentând declaraţiile ministrului pentru relaţia cu Parlamentul.

Potrivit lui Preda, ca să iniţiezi o nouă suspendare din funcţie a preşedintelui României trebuie ca şeful statului să încalce legea, ori Traian Băsescu nici nu s-a întors la Palatul Cotroceni.

"Vor să îl suspende pentru aceleaşi chestiuni? Niciun copil nu ia bătaie de la părinţi de două ori pentru aceeaşi faptă, dar preşedintele României", a comentat Preda.

Cezar Preda a ţinut să menţioneze că Dan Şova mai are unele "probleme", pentru că trebuie să facă "şcoli şi penitenţe" şi nu are timp de politică.

Ministrul pentru relaţia cu Parlamentul, Dan Şova, a declarat, miercuri, la RFI, că Parlamentul va fi "obligat" să respecte decizia CC privind referendumul, chiar dacă ar fi o "enormitate", el apreciind că un nou referendum nu poate fi organizat, dar că teoretic este posibilă o nouă suspendare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici