Chiliman: Nu am purtat nici o discuţie cu PSD pe tema susţinerii lui Oprescu la Primărie

Liderul PNL Bucureşti, primarul sectorului 1 Andrei Chiliman, neagă existenţa unor discuţii cu PSD pe tema susţinerii candidaturii actualului primar al Capitalei Sorin Oprescu pentru un nou mandat, aşa cum a susţinut liderul PSD Bucureşti Marian Vanghelie.

16 afișări
Imaginea articolului Chiliman: Nu am purtat nici o discuţie cu PSD pe tema susţinerii lui Oprescu la Primărie

Chiliman: Nu am purtat nici o discuţie cu PSD pe tema susţinerii lui Oprescu la Primărie (Imagine: Adriana neagoe/Mediafax Foto)

Chiliman a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că nu a purtat nici o discuţie cu Marian Vanghelie legat de susţinerea candidaturii lui Oprescu.

"În momentul de faţă, PNL are o alianţă cu PC şi împreună cu reprezentanţii conservatorilor, Alianţa va căuta un candidat pe care să-l susţinem pentru Primăria Capitalei", a afirmat Andrei Chiliman.

Liderul PSD Bucureşti Marian Vanghelie a declarat, într-un interviu pentru cotidianul Gândul, că social-democraţii şi liberalii poartă discuţii pentru susţinerea candidaturii lui Oprescu la Primărie, ca independent.

"Vedem ce spun sondajele. În funcţie de asta voi afla dacă voi candida la 5, la Bucureşti, dacă îl susţin în ultimă instanţă, pe Oprescu. Mai vedem ce vrea şi Organizaţia PSD de Bucureşti. Poate îl susţine pe Sorin Oprescu, poate un alt candidat mai bun. Sau poate că alianţa PSD-PNL îl vrea pe Oprescu pentru Bucureşti. Am discutat cu liberalii, în principiu: la nivelul Capitalei să-l susţinem pe Sorin Oprescu, ca independent. Se poartă discuţii, de ce să vă mint? Dacă va fi el candidatul alianţei, asta e, îl susţinem. Dacă bucureştenii vor spune că el e cel mai bun, eu mă dau de-o parte şi mai aştept. Înseamnă că nu i-am convins încă. Iar eu nu vreau să leg numele meu de vreo pierdere. Până acum, pe unde m-am mişcat, Dumnezeu m-a ajutat să câştig. Sper că aşa va fi şi în continuare", a afirmat Marian Vanghelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici