Vanghelie: Se poartă discuţii să susţinem candidatura lui Oprescu la Primăria Capitalei

Pesediştii şi liberalii "poartă discuţii" să-l susţină pe candidatul independent Sorin Oprescu pentru încă un mandat la Primăria Capitalei, a anunţat Marian Vanghelie, şeful PSD Bucureşti, la Interviurile Gândul.

25 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Se poartă discuţii să susţinem candidatura lui Oprescu la Primăria Capitalei

Vanghelie: Se poartă discuţii să susţinem candidatura lui Oprescu la Primăria Capitalei (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

În ceea ce priveşte candidatura sa la Primăria Generală a Bucureştiului, Vanghelie spune că nu s-a hotărât. "Sunt la o vârstă la care nu mă mai grăbesc. Stau, analizez, cântăresc. Trebuie să vedem ce e de făcut", a declarat Vanghelie, citat de "Gândul".

Întrebat despre posibila sa candidatură la Primăria Generală, Vanghelie a răspuns:

"Vedem ce spun sondajele. În funcţie de asta voi afla dacă voi candida la 5, la Bucureşti, dacă îl susţin în ultimă instanţă, pe Oprescu. Mai vedem ce vrea şi Organizaţia PSD de Bucureşti. Poate îl susţine pe Sorin Oprescu, poate un alt candidat mai bun. Sau poate că alianţa PSD-PNL îl vrea pe Oprescu pentru Bucureşti. Am discutat cu liberalii, în principiu: la nivelul Capitalei să-l susţinem pe Sorin Oprescu, ca independent. Se poartă discuţii, de ce să vă mint? Dacă va fi el candidatul alianţei, asta e, îl susţinem. Dacă bucureştenii vor spune că el e cel mai bun, eu mă dau de-o parte şi mai aştept. Înseamnă că nu i-am convins încă. Iar eu nu vreau să leg numele meu de vreo pierdere. Până acum, pe unde m-am mişcat, Dumnezeu m-a ajutat să câştig. Sper că aşa va fi şi în continuare".

Pe de altă parte, el a catalogat drept "o golănie" proiectul Legii Bucureştiului, care desfiinţează sectoare şi primari. "E o golănie, o escrocherie, pusă la cale de mai mulţi complici. În primul rând PDL. Îşi dau seama că au primari penali, cu mari probleme şi că nu mai pot lua voturi. În consecinţă, încearcă să omoare sistemul democratic de vot. Sunt disperaţi", a spus preşedintele PSD Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici