Chiliman: Nu cred că voi fi exclus din PNL, este fals că eu fac tot posibilul să fiu dat afară

Primarul PNL al Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, luni, că este "fals" faptul că ar face tot posibilul să iasă din PNL sau să fie dat afară, precizând că nu crede că va fi exclus din PNL, partid în care "e loc pentru toată lumea".

149 afișări
Imaginea articolului Chiliman: Nu cred că voi fi exclus din PNL, este fals că eu fac tot posibilul să fiu dat afară

Andrei Chiliman (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Vreau să fac o precizare, pentru că au apărut tot felul de declaraţii, inclusiv ale preşedintelui partidului, cum că eu fac tot posibilul să ies din PNL, să fiu dat afară. (...) Nimic mai fals. În ultimii 23 de ani am muncit în PNL pentru ca PNL să ajungă un partid important, atât atunci când era bine PNL, cât şi atunci - mai ales atunci - când nu era bine şi era greu pentru PNL, şi am lucrat la imaginea pozitivă a partidului", a declarat Chiliman.

Edilul a fost întrebat cum vede perspectiva congresului PNL de la finalul lunii februarie, unde preşedintele PNL, Crin Antonescu, a susţinut că va trebui să se clarifice conflictul dintre cei doi.

"Nu eu am fost cel care am spus că nu este loc şi de Chiliman şi de mine în partid, ci a spus-o domnul Antonescu. Eu cred că într-un partid ca PNL e loc pentru toată lumea. Nu numai pentru dânsul şi pentru mine, dar şi pentru prietenii mai noi pe care i-a adus în partid şi i-a pus pe liste. Eu vă spun sincer că nu i-aş fi adus să îi pun pe liste, aşa că eu nu cred că voi fi dat afară din partid şi că îmi voi continua activitatea în PNL", a mai susţinut primarul PNL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici