Cine este noul şef al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală

Noul şef de al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, Marin-Marius Florea, a avut atribuţii de coordonare a activităţilor de combatere a evaziunii şi fraudei fiscale, în funcţii precum cea de Director general adjunct/Şef serviciu în cadrul Activităţii de inspecţie fiscală de la DGRFP Bucureşti.

2516 afișări
Imaginea articolului Cine este noul şef al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală

Cine este noul şef al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (Imagine: Victor Ciupuliga/ Mediafax Foto)

Marin-Marius Florea a fost numit în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, coordonator al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, în urma deciziei prim-ministrului, publicată în Monitorul Oficial nr 282, din 22 martie 2017.

Florea Marin-Marius a avut atribuţii de coordonare a activităţilor de combatere a evaziunii şi fraudei fiscale, în funcţii precum cea de Director general adjunct/Şef serviciu în cadrul Activităţii de inspecţie fiscală de la DGRFP Bucureşti (2015 - 2017) şi respectiv Direcţia de Administrare a Marilor Contribuabili (în 2014). În anul 2013, a ocupat funcţia de Şef administraţie adjunct la DGRFP Bucureşti, activitatea de inspecţie fiscală, iar în perioada 1998-2003 a fost inspector, la Direcţia Generală de Control Fiscal din cadrul Ministerului Finanţelor Publice, se arată într-un comunicat al Fiscului.

Florea Marin-Marius este licenţiat în ştiinţe economice, specializarea Finante, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice - Bucureşti.

De asemenea, deţine un Master în Investigarea Fraudelor, urmat la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", Facultatea de Drept.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici