Cine sunt posibilii succesori ai Ralucăi Turcan la şefia grupului deputaţilor PNL

Surse parlamentare din PNL au declarat pentru MEDIAFAX că deputaţii liberali Gabriel Andronache şi Dan Vîlceanu sunt favoriţi pentru înlocuirea vicepremierului Raluca Turcan la şefia grupului PNL de la Camera Deputaţilor. Liderul de grup parlamentar este ales prin vot.

282 afișări
Imaginea articolului Cine sunt posibilii succesori ai Ralucăi Turcan la şefia grupului deputaţilor PNL

Cine sunt posibilii succesori ai Ralucăi Turcan la şefia grupului deputaţilor PNL

Deputaţii liberali Gabriel Andronache şi Dan Vîlceanu sunt cei doi favoriţi la preluarea funcţiei de lider al grupului PNL de la Camera Deputaţilor, au declarat surse liberale, pentru MEDIAFAX.

Aceleaşi surse citate au precizat că Florin Roman, al cărui nume a fost vehiculat în spaţiul public pentru şefia grupului, nu ar avea şanse să ocupe această poziţie.

Pentru numirea liderului de grup urmează să aibă loc alegeri.

Alegerea unui nou lider de grup al PNL la Camera Deputaţilor este necesară în contextul în care actualului lider de grup, Raluca Turcan, a fost numită în funcţia de vicepremier în Guvernul Orban.

Taguri:
deputaţi,
lider,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici