Ciolacu: Categoric vom intra în lockdown după alegerile parlamentare. Nu au cum să stăpânească fenomenul

Categoric România va intra în carantină după alegerile parlamentare, a spus, miercuri seara, la „Marius Tucă Show”, de la Aleph News, liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu: „Nu au cum să stăpânească fenomenul”.

550 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Categoric vom intra în lockdown după alegerile parlamentare. Nu au cum să stăpânească fenomenul

Ciolacu: Categoric vom intra în lockdown după alegerile parlamentare

„O să blocheze. În lockdown. Categoric (va intra România în carantină după alegerile parlamentare- n.r.). Nu au cum să stăpânească fenomenul. Doar nu credeţi în acest plan de la Cotroceni. Eu vorbesc cu medicii şi cu preşedinţi de consilii judeţene şi-mi spun că situaţia e tragică. Toate ATI-urile sunt la fund”, a afirmat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, la „Marius Tucă Show”.

El mai spune că „poate nu ar fi rău să mai vorbească (guvernanţii - n.r.) şi cu specialiştii”.

Reacţia lui Ciolacu vine după ce preşedintele Klaus Iohannis a respins această variantă.

„În acest moment nu există intenţia de a declara starea de urgenţă şi nu există intenţia instituirii unei carantine generale, deci un lockdown. Măsurile care sunt acum în vigoare au dus la o reducere a creşterii numărului de infecţii, ba chiar se poate constata o uşoară descreştere. În aceste condiţii, experţii pe care i-am consultat, inclusiv astăzi, sunt de părere că în perioada următoare nu e nevoie de noi restricţii”, a declarat miercuri seara Klaus Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
lockdown,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici