Ciolacu despre căderea PSD: Dacă ai un dosar penal, nu poţi să vorbeşti despre justiţie

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, că Partidul Social Democrat a făcut multe greşeli în ultimii trei ani şi, din punctul său de vedere, totul a început cu schimbarea Guvernului Grindeanu.

1776 afișări
Imaginea articolului Ciolacu despre căderea PSD: Dacă ai un dosar penal, nu poţi să vorbeşti despre justiţie

Ciolacu despre căderea PSD: Dacă ai un dosar penal, nu poţi să vorbeşti despre justiţie

„S-au făcut foarte multe greşeli politice. Exemplu este îndepărtarea Guvernului Grindeanu. De acolo, părerea mea, lanţul de greşeli a fost necontrolat. S-au luat sute de măsuri economice bune, care au dus la un nivel de trai mai bun al românilor, dar nu am găsit comunicatorii potriviţi sau credibili în faţa cetăţenilor”, a declarat Marcel Ciolacu la Digi 24.

Vorbind de greşelile făcute de PSD în ultimii ani, Ciolacu a făcut referire şi la problemele pe care mai mulţi lideri ai partidului le-au avut cu justiţia.

„Aici a fost o mare greşeală. Dacă ai un dosar penal şi eşti suspect, nu poţi să vorbeşti despre justiţie. Este o regulă pe care noi am încălcat-o. Opozanţii noştri au speculat-o şi am pierdut alegerile. Asta u înseamnă că nu am învăţat din alegeri”, a conchis preşedintele interimar al PSD

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici