Ciolacu, despre listă comună a PSD cu PNL la alegeri: Nu s-a discutat niciodată de Blocul Democratic

  • „Nu s-a discutat niciodată de Blocul Democratic”, spune, luni, premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD.
  • El afirmă că nu este luată o decizie referitoare la posibila participare a PSD şi PNL pe liste comune la alkegerile din 2024.
141 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre listă comună a PSD cu PNL la alegeri: Nu s-a discutat niciodată de Blocul Democratic

Ciolacu, despre listă comună a PSD cu PNL la alegeri: Nu s-a discutat niciodată de Blocul Democratic

„Discuţiile politice sunt în fiecare zi, fiindcă sunt om politic. Eu am spus foarte clar că, din punctul meu de vedere, această coaliţie poate să funcţioneze şi după anul 2024. Nu s-a discutat niciodată de Blocul Democratic. Nu am auzit. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu am vorbit eu, Nicolae Ciucă, Stănescu, Bode, nimeni nu a vorbit vreodată de vreun bloc democratic”, spune Marcel Ciolacu.

Liderul social-democrat afirmă că oamenii politici „discută scenarii”.

„Mă ocup de politică şi asta facem noi, discutăm scenarii, cum e mai bine pentru România. (...) Nu este luată nicio decizie”, adaugă Ciolacu.

El spune că subiectul participării PNL şi PSD nu a fost discutat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici